اسم العضو كلمة المرور حفظ البيانات؟




TQ-Host اعلن معنا


  ايجى4يو || Egy4u > أقسام كونكر برفيت > مشــاكل وطلـــبات كــونــكر






المشاركات: 23 [+]
المخالفات: [+]
مجموع الاوسمة: [+]
flashmylove متواجد حالياً
flashmylove
( ( عضو جديد ) )
مشكله بسيطه في ال c# عند اضافه ايتمز معين
: 06-13-2017 فى تمام الساعة 03:03 PM| المشاركة رقم: 1| من قسم: مشــاكل وطلـــبات كــونــكر

السلام عليكم
اولا شكرا للي ساعدوني في حل مشاكل السابقه
النهرده نزلت سورس الميسترو و كنت عايز اعرف الايتمز بيجيلك بوقت علي طول ازاي يعني مش بتجيلك الحجه و مكتوب عليها 7 ايام فتدوس غليها يقولك انت متاكد انك عايز تفتح الوقت فتبقا 7 ايام و تروح لا عند الميسارو و في اونلاين بتيجي 7 ايام علي طول
فلاقيت الكود كده
كود PHP:

client.Inventory.AddBound99(18867520011true
تمام فخت الكود كوبي في السورس عندي فجبلي الايرور ده
عزيزى العضو \ الزائر لايمكنك مشاهده الروابط الا بعد الرد
ازاي اخلي ادد تقبل من 6 ارجيومنتس
ياريت الحل يطلع سهل :(

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
مشكله بسيطه في البرفكشن عايز اعلي تمنو flashmylove مشــاكل وطلـــبات كــونــكر 9 06-13-2017 01:00 PM
حل مشكله تهنيج الايميل بعد اضافه شخصيه (WindWalker) xPro تطوير سيرفرات كـــونـــكر تـــهيس 1 03-04-2017 09:06 PM


هذا الموقع يستعمل منتجات MARCO1